Bonel Collections bestaat 20 jaar !

Het is zover! Deze maand is het alweer 20 jaar geleden dat Bonel Collections haar deuren opende. En om dit met u als vaste klant te vieren hebben wij een 4-daags modefestival georganiseerd.

Dinsdag 28 augustus van 11.00 tot 17.00 uur staat het pantalonmerk Toni in de schijnwerpers. Op die dag zal een deskundige van dit merk aanwezig zijn om u van advies te dienen en bij aanschaf van een Toni-pantalon wacht u een leuke attentie.

Woensdag 29 augustus is het dan de beurt aan de najaar mantels. Bij aanschaf van een jas van Fuchs & Schmitt ontvangt u een prachtige shopper ter waarde van € 30,00 cadeau. Tevens hebben wij ook op een aantal mantels een speciale kortingsactie.

Donderdag 30 augustus is als vanouds onze OPENHUISDAG, waarbij u kunt kennismaken met onze fraaie najaarscollectie. Deze dag staat dan ook deze keer volledig in het teken van ons 20-jarig bestaan. Wij vieren dit met een heuse Barista voor een zeer speciaal (Italiaans) kopje koffie en een hapje en een drankje! Op die dag ontvangt u tevens € 20,00 korting bij inlevering van uw persoonlijke coupon (bij besteding vanaf € 75,00).

Vrijdag 31 augustus ontvangt u bij besteding vanaf € 75,00 u een goodiebag ter waarde van € 25,00. Gedurende deze vier dagen doet u tevens mee aan onze loterij, waarvan de trekking dan plaatsvindt op vrijdagmiddag 16.00 uur! Er zijn spectaculaire prijzen te winnen zoals bijvoorbeeld Rabe pullovers, pantalons van Toni en Gardeur, blouses van Erfo en nog veel meer!

U bent van harte welkom op deze dagen en we hopen dan met u als vaste klant het glas te kunnen heffen op het 20-jarig bestaan!

Met vriendelijk groet,

Conchita v. Dijk

mam

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s