Open Huis 27 februari 2020

Bonel 2020De uitverkoop loopt op zijn laatste benen en de nieuwe collectie stroomt in een hoog tempo binnen.Voor ons weer een uitgelezen moment om op donderdag 27 februari aanstaande onze Open-Huis-Dag te houden. Op die dag krijgt U de gelegenheid om onze nieuwe frisse en kleurrijke collectie te komen bekijken met een hapje en een drankje.

Ook deze keer zijn wij er weer in geslaagd om een breed palet aan stoffen, modellen, kleuren en designs bij elkaar te brengen. Ook zal op deze dag onze deskundige van Toni-pantalons (Debbie) weer aanwezig zijn om U te adviseren bij een eventuele aanschaf van een Toni pantalon!

U bent van harte welkom!
Met vriendelijke groet,
Conchita van Dijk Bonel Collections

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s